Cautare

3858 de rezultate pentru "mihai dragomir" (4.76 secunde)
Mihai Bendeac - Jean Perkins: ... Astazi, sunt inlocuite de Mihai Bendeac si Mihaela Teleoaca. ... Marea surpriza a reprezentatiei este insa, Mihai Bendeac reintors, in sfarsit, la teatru.
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
Mihai Gabriel Boboc s-a nascut pe 18 iunie 1969 si este absolvent al Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti cu diploma de economist. Indragostit de desen inca din anii de scoala, Mihai Boboc a debutat cu o caricatura publicata in ianuarie 1990 in ziarul Adevarul.
Mihaela Mihai a fost una dintre cele mai cunoscute cantarete din anii ‘70. ... Mihaela Mihai a fost casatorita de trei ori, dar despre al doilea sot al ei, barbatul cu care a trait in Franta, cantareata marturisea in urma cu cativa ani, ca pur si simplu o teroriza.
Sedinta solemna in Parlament, pentru comemorarea Regelui Mihai. Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, Patriarhul Daniel si presedintele Klaus Iohannis sunt prezenti la sedinta solemna comuna a Parlamentului, dedicata omagierii personalitatii regelui Mihai I al Romaniei.
E VIRALA Politistul Marian Godina ii raspunde lui Mihai Gainusa dupa ce acesta l-a atacat pe Facebook, pe pe tema incidentului din Bucuresti, cand o femeie a fost luata la sectie pentru ca a refuzat sa se legitimeze in fata politistilor dupa ce a fost surprinsa ca trecea pe rosu.
Mihai Bravu - Pasaj Muncii - Sos. Mihai Bravu; ... Mihai Bravu -Pasaj Muncii - Sos. Mihai Bravu - Sos. ... Mihai Bravu -Pasaj Bucur Obor - Sos.
Mihai Stoica a avut un mesaj dur pentru cei care l-au criticat pe Mirel Radoi, dupa ce Romania a facut doar 0-0 cu Islanda si a picat pe locul 3 in grupa, cu o etapa inainte de finalul preliminariilor.
Mihai Iosif a vorbit despre partida cu FC Voluntari, dar si posibila sa demitere si inlocuirea cu Marius Sumudica. ... Nesansa a fost contra noastra", a declarat Mihai Iosif la conferinta de presa.
Mihai Stoica a condamnat in termeni duri comportamentul lui Cristi Sapunaru si spune ca se impun sanctiuni foarte dure. Cristi Sapunaru il ataca pe Mihai Stoica: ... Prezent in studioul Orange Sport, Mihai Stoica a afirmat ca Sapunaru putea fi oprit doar daca era "tranchilizat".
Astfel, si-au pierdut aceste functii Traian Chebeleu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Austria, Caius Traian Dragomir, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Elena, Petru Ioan Cordos, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Lituania si in Republica Letonia, si Mihai Dinucu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Croatia.
A fost primul titlu din cariera lui Laurentiu Reghecampf, cel care preluase cu un an inainte echipa de la Mihai Stoichita.
Actiunea, aflata la prima s-a editie, s-a desfasurat in sala de conferinte a hotelului Yaki si a fost onorata de prezenta a peste 100 de doamne, dar si a parlamentarilor PNL Puiu Hasotti si George Dragomir, a vicepresedintilor liberali Mihai Lupu, Adrian Stan, respectiv consilieri locali si judeteni ai aceluiasi partid.
La manifestare au participat numerosi primari din judet, dintre care amintim pe Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, Gheorghe Grameni, primarul de la Mihai Viteazu, primarul localitatii Gradina, Ion Melcea, dar si presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir.
La randul sau, deputatul George Dragomir, prezent si al la intalnirea de sambata, isi face griji cat se poate de serioase:
pe langa premierul Tariceanu au mai fost prezenti senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, deputatii Crin Antonescu, Varujan Vosganian si chiar Ioan Ghise, senatorul Teodor Stolojan, europarlamentarul Adrian Cioroianu, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, moldoveanul de la Agricultura, Gheorghe Flutur, ministrii Mihai Voicu si Eugen Nicolaescu, dar si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut microbistilor sub porecla de "Pinalti" si cel din Harsova, Ionel Chirita.
Agenda intalnirii, care a inceput ieri si se va termina maine, ii va aduce in fata alesilor locali liberali pe Ludovic Orban, presedintele LAL, vicepresedintele PNL, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul judetean Victor Manea, vicepresedinte al LAL pe Regiunea a 2- a, Dan Motreanu, secretar general PNL, Mihai Voicu, ministru in Relatia cu Parlamentul, Ionel Chirita, primarul din Harsova si vicepresedinte LAL s.a.
Au fost prezenti senatorul Puiu Hasotti, deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, Mihai Lupu, directorul Oil Terminal, consilierii judeteni Victor Manea si Ovidiu Cupsa, dar si oaspetele de onoare Crin Antonescu.
Mai pacifist decat colegul sau, presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir a declarat ca liberalii vor avea propriul candidat.
Edilul acestui "oras cu resurse putine, dar ambitii mari" i-a oferit primului ministru o medalie comemorativa a Harsovei, suflata in aur, precizand ca exista doar trei astfel de distinctii, celelalte doua aflandu-se la el si la Regele Mihai.
google-analytics.com